keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Maintenant nous sommes ici à Paris


Tapasimme Helsinki-Vantaa lentokentällä. Olimme kaikki täpinöissämme ja innoissamme lähdöstä. Koneemme nousi 19.30 ja ensimmäiset tulivat kentälle jo viideltä. Koneessa istuimme kaikki lähekkäin toisiamme. Saimme koneessa pientä purtavaa ja juotavaa. Koneen kokonais lentoajaksi tuli melkein kolme tuntia. Mutta hyvässä seurassa aika ei tuntunut ollenkaan niin pitkältä. (kuva puuttuu)

Kone laskeutui n. 22.30 Suomen aikaa, eli 21.30 Pariisin aikaa. Nousimme koneesta ja haimme matkatavaramme. Tämän jälkeen oli aika ostaa metrokortit. (kuva puuttuu)

Tämän jälkeen menimme odottamaan metron lähtöä. Odotimme metroa kunnes huomasimme ettei se ollutkaan tavallisella paikallaan vaan se oli tavallista lyhyempi metro. Yritimme juosta siihen mutta myöhästyimme. Odotimme seuraavaa vuoroa 15 minuuttia. Vaihdoimme metroa Châteletin asemalla ja jatkoimme linjalla 7. (kuva puuttuu)

Vihdoin viimein monen tunnin matkustamisen jälkeen pääsimme hostellillemme. Emme kaikki mahtuneet heti sisään joten osa joutui odottamaan ulkopuolella. Viimein kaikki saivat omat huoneet. Huoneet näyttivät hienoilta nopeasti vilkastuminen mutta hieman likaiset lakanat ja huonossa kunnossa olevat wc-tilat olivat pieni pettymys. Pyyhekkin piti maksaa erikseen. (kuva puuttuu)

Monet kävivät vielä ostamassa hieman iltapalaa lähimmästä kahvilaravintolasta ja pikku hiljaa Hostel Oops vaipuu rauhalliseen uuneen, odottaen seuraavaavaa päivää ja sen tuomia yllätyksiä ja elämyksiä.

Bonne nuit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti